A magyar foci újra parádézik

És ehhez megint nem kellett játszani egy percet sem.

1.

Kemenes Szabolcs, a Honvéd kapusa Facebookon akadt ki a Magyar Labdarúgó Szövetségre, amiért szombaton fél négykor kell játszatniuk negyven fokban. Egyébként azért, mert a köztévé új sportcsatornája, az M4 miatt előrébb kellett hozni a kezdési időpontot, mert a meccs eredeti időpontjában a 2018-as oroszországi világbajnokságra sorsolnak, és azt közvetítik.

kemenes

Ha nem csak az MLSZ-t, hanem focistákat aszfaltozni küldő kommenteket akar olvasni, akkor nézzek meg a posztot.

2.

Kondás Elemér, a debreceni csapat edzője arra panaszkodott sajtótájékoztatón, hogy a lett Skonto Riga elleni csütörtöki Európa liga-selejtező meccsüket ötkor játsszák majd hazai pályán. Viszont a tévé legalább adja a meccsüket.

"Nem örülök a korai kezdésnek, az élettani folyamatok ilyenkor másképpen mutatkoznak, viszont nekünk ehhez kell most alkalmazkodni".

A lettek edzője, Tamaz Pertia az időjárásról ezt mondta:

"Az időjárás olyan, amilyen. Nekem nem okoz gondot, mert Grúziából származom, és ott még melegebb van, de vannak játékosok, akik ehhez nincsenek hozzászokva, és emiatt biztos nem lesz könnyű nekik."

3.

A Vasasnál bejelentették, annak ellenére, hogy a stadionjuk nem kapta meg az engedélyt első osztályú meccsek megrendezésére, ők mégis az Illovszky-stadiont jelölték meg a szombaton fél kilenckor kezdődő meccsük helyszínének. A klubelnök szerint már majdnem jól állnak, de a világítás miatt még némi kockázat fennáll, a korszerűsített világítás ugyanis csak péntekre készül el. A Vasas az MTK-val játszik. Azzal a csapattal, amelyik szintén használja a Vasas-stadionját. Az NBI-ben ugyanis csak ezen (az egyelőre NBI-re alkalmatlan) stadionon osztozik két csapat. Az MTK stadionját ugyanis sajátját porig rombolták, és a helyére újat építenek jövő nyárig. Az MTK ezért tavaly Kispesten játszott, onnan viszont a nyáron tovább álltak, mert úgy volt, hogy Kispesten is új stadiont építenek. Végül azt elhalasztották, de az MTK már bekérdezkedett a Vasas-stadionba, sőt már játszott is ott múlt szombaton. Erről a paródiáról itt írtunk bővebben.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.