Elvették a Közgéptől, de egyelőre nem folytatják az M4-es építést

POLITIKA
2015 július 23., 8:30
comments 43

Újabb remek példa arra, hogy mi is fontos igazán a kormánynak. Mikor Orbán összeveszett Simicskával, túlárazásra hivatkozva kiebrudálták az egykori barát kivitelező cégét, a Közgépet. A miniszterelnök két hónapja járt Szolnokon a Modern Városok Program keretében, és ott bejelentette, hogy csökkentett műszaki tartalommal, az eddig elkészült műtárgyakat felhasználva megépül az M4-es autóútként.

photo_camera MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

De konkrét lépéseknek semmi jele, a Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a kivitelezők kiválasztásáról szóló közbeszerzési eljárás sem kezdődött még el. Jelenleg a félbehagyott építkezés lezárása, a felvonuló munkagépek által tönkretett közutak rendbetétele folyik.

>Az M4-es át-és megtervezése sem kezdődött még el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt