Közép-Kelet-Európában annyira nem szeretik Putyint

külföld
2015 július 23., 14:12
comments 103

Szép infografikán összegezte Vlagyimir Putyin és az aktuális orosz vezetés közép-kelet-európai népszerűségét a Szabad Európa Rádió:

Mint láthatják, Putyin gyakorlatilag csak azokban a posztszovjet államokban népszerű, amiket eddig még nem fenyegetett katonailag, illetve még a Kelet-Balkán szláv államaiban. Ukrajnában, Koszovóban és Lengyelországban még a 10 százalékot sem éri el a népszerűsége, de németországban is csak 11 százalék. A posztszovjet EU-tagállamok közül Észtországban és Lettországban valószínűleg csak a nagyszámú orosz kisebbség miatt sikerült 25 százalékos népszerűséget hozniuk. (Via Szabad Európa Rádió)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.