Váratlanul meghalt Tóásó Előd bolíviai felesége

GYÁSZ
2015 július 24., 09:50
comments 225

La Pazban tragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toasó, Tóásó ELőd felesége. A hivatalos orvosi jelentés szerint a 30 éves nő egy fertőzés következtében került kórházba, ahol az életét nem tudták megmenteni.

Tóásó Előd a La Paz-i San Pedro börtönben ismerkedett meg a nővel, aki egyébként Guillermo Fortun bolíviai ellenzéki politikus, korábbi belügyminiszter lány volt. 2012-ban házasodtak össze.

Tóásó Élődnek április végén sikerült kijutnia Bolíviából, ahol bár kiengedték a börtönből, de az útlevelét nem kapta vissza.

A tervek szerint a felesége augusztusban jött volna utána Magyarországra. (mno)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.