Andy Vajnáék 100 milliós lakásában él a 21 éves Palácsik Lilla

politika
2015 július 29., 04:24
comments 144

Palácsik Tímea húga a barátjával egy egy rózsabombi lakópark 107 m²-es, három és fél szobás lakásában él. Palácsik Lilla korábban azt mondta, a lakást a szeretteik bérlik nekik. De a Blikk kiderítette, hogy a túrót: Andy Vajnáék megvették a lakást.

Andy Vajna AV Investments nevű cégének 57/91-ed tulajdona van az ingatlanban, a maradék részen pedig Vajna Tímea és annak édesanyja osztozik. Olyannyira Vajnáé az ingatlan, hogy a pár héttel ezelőtt alapított cége, a Radio Plus Kft. adatai között ennek a rózsadombi lakásnak a címét tüntette fel a saját lakcímeként – írja a Blikk, ami szerint a környéken a legolcsóbb lakás 70, a legdrágább 150 millió forintot érhet.

És hogy mit mond erről a filmügyi kormánybiztos?

„Köszönöm, de ebben az ügyben nem kívánok nyilatkozni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.