Pálffy István Írországba megy nagykövetnek

Egyéb
2015 július 31., 09:34
comments 242

Pálffy István diplomáciai pályára lép, szúrta ki a vs.hu. Pálffy neve mellett a tusnádfürdői szabadegyetem programjában a "kijelölt nagykövet, Magyarország Nagykövetsége, Dublin" titulus szerepelt.

Pálffy István mostanában az MTVA-nál volt tanácsadó, a nemzetközi kapcsolatok volt a szakterülete. Pálffy a TV2 híradóját vezette sokáig, majd 2010-2014 között a KDNP parlamenti képviselője lett.

Pálffyval kapcsolatos színes parlamenti emlék, hogy 2013-ban egyszer elég furcsán viselkedett az Országházban. Odament kezet fogni az éppen szónokló Józsa István szocilaista képviselőhöz, utána pedig leállt két jobbikos képviselővel beszélgetni, akik azt mutatták a házelnöknek, hogy szerintük Pálffy ittas volt:

Pálffy az eset után azt mondta, hogy nem ivott, és ha valaki azt állítja, hogy ittas volt, akkor azt rágalmazás és becsületsértés miatt feljelenti.

Az viszont egészen biztos, hogy Írországban vannak italozásra hajlamos emberek. Ilyen például a Pogues nevű folkpunkot játszó zenekar frontembere, aki egy ízben ilyen állapotban adott interjúszerűséget:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.