Szóviccekben a Nemzeti Sport örökké verhetetlen marad

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Aki valaha volt rendszeres olvasója az egyetlen örökös sportnapilapnak, az pontosan tudja, mennyi mindent köszönhet a magyar nyelv a sportújságírók kifogyhatatlan szóvicceinek. A Nemzeti Sport megbízhatóan hozza a műfaj legjavát időről időre, köszönhetően elsősorban a magyar foci legmélyebb és sötétebb zugait ismerő szakíróknak.

Ezúttal, a mai nap, az apropót az adja, hogy a másodosztályba frissen felkerült Budaörs stadionja nem áll készen az első fordulóra, ezért a csapat pályaválasztóként Csákváron kénytelen megrendezni első meccsét. Megoldás lehetett volna még, ha az ellenfél Balmazújváros esetleg belemegy abba, hogy a mérkőzést később rendezzék meg, és addigra talán sikerült volna játékra alkalmas állapotba hozni a budaörsi arénát.

De Balmazújváros megingathatatlan, Balmazújváros szilárd, Balmazújváros meccset akar.

44a9984ff75fd7d2e2cf63701eeee7cc8acc7320d8392f542f6ade5a902dbf0b copy

Egyedül azt bánjuk, hogy a műfaj legnagyobbjai ma már nem vállalják névvel munkásságukat. A találatért Dreissiger Lacit illeti köszönet.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.