Egyetlen ember fogadott arra a meccs végén, hogy a Videoton nyeri a meccset

2015 augusztus 3., hétfő 10:26

Vasárnap többször is írtunk a hihetetlen szombati magyar bajnoki találkozóról, amin a Diósgyőr hazai pályán úgy kapott ki a Videotontól, hogy a 93. percig vezetett, és a 48. perctől emberelőnyben volt, de a 94. percben egy furcsa öngóllal felérő passz miatt és egy egy perccel későbbi gól miatt fordított a Videoton, és megnyerte a meccset.

A Blikk ma arról írt, hogy aki a 90. percben a Videoton győzelmére fogadott, az 351-szeres pénzt nyerhetett.

Megkérdeztük a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy megjátszotta-e Tippmix-felhasználó a Videoton győzelmét a mérkőzés 80. vagy 90. perce után, és ha igen, mekkora összeggel. Kiderült, hogy a Tippmixpro játékban lehetett élőben fogadni a meccsre, és nem volt kiugró összegű fogadás, de egyetlen szerencsés fogadó ráérzett a Videoton fordítására, és nem sokkal a 80. perc után fogadott 100 forinttal, így nyert 5.000 forintot.

A Szerencsejáték Zrt. közölte, hogy tagja a Lottótársaságok Világszövetsége (WLA) által üzemeltetett nemzetközi monitoring rendszernek (GLMS), és egy nemzetközi adatszolgáltató (Sportradar) fogadási esemény monitorozó rendszerét használják, illetve egy saját, a beérkezett fogadások kockázat-kezelését végző monitoring rendszerük is van.