Menekültek törték fel a királyhalmi halottasházat?

külföld
2015 augusztus 03., 05:06

A Magyar Szó beszámolója szerint menekültek törték fel Királyhalom halottasházát. Tudni kell, hogy a helyi temetőt gyülekezőhelynek, bázisnak használják a Magyarországra induló menekültek. A lap újságírói ottjártukkor nem találkoztak senkivel, a szemét is elvolt takarítva.

Katona Róbert, a királyhalmi helyi közösség közgyűlésének elnöke a Facebookon írta meg, hogy pénteken délután Pásztor Istvánnal, a VMSZ elnökével és Aleksandar Vulin szerb munkaügyi miniszterrel kilátogattak a temetőbe, ahol azt látták, hogy az éjszaka folyamán feltörték a halottasház három ajtaját. A szerb kormányzat huszonnégy órás biztonsági szolgálatot ígért a településnek.

Katona Róbert szerint naponta 500-600 ember vonul át a falun.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.