Keresik az ország legtahóbb autósát

közlekedés
2015 augusztus 04., 05:43

A Tahó autósok Egerben után talán megérett az idő egy Tahó autósok Esztergomban Facebook-csoportra is, de az biztos, hogy a németekkel simán felvesszük a versenyt közúti bunkóskodásban.

A rendőrség keresi a fenti videó főszereplőjét, az autóst, aki július 30-án 11:55-kor egy sötétkék Ford S-Max combival közlekedett, és Esztergomban a Bottyán János útról bekanyarodott a Főapát útra. A térfigyelő kamera felvételén látszik, hogy a sofőr leszarta, hogy az útszakaszt útfelújítási munkálatok miatt lezárták, de még azt is, hogy munkások dolgoztak előtte. Az egyiknek szépen nekiment, így annak félre kellett ugrania a kocsi elől, egy másikat pedig az autó elejével kezdte tolni. Még egy építkezési védőhálóba is beleakadt, és azt Tát felé magával húzta.

Remélem, nem az esztergomi rapper volt az:

(Kemma)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.