Keresik az ország legtahóbb autósát

közlekedés
2015 augusztus 04., 05:43
comments 183

A Tahó autósok Egerben után talán megérett az idő egy Tahó autósok Esztergomban Facebook-csoportra is, de az biztos, hogy a németekkel simán felvesszük a versenyt közúti bunkóskodásban.

A rendőrség keresi a fenti videó főszereplőjét, az autóst, aki július 30-án 11:55-kor egy sötétkék Ford S-Max combival közlekedett, és Esztergomban a Bottyán János útról bekanyarodott a Főapát útra. A térfigyelő kamera felvételén látszik, hogy a sofőr leszarta, hogy az útszakaszt útfelújítási munkálatok miatt lezárták, de még azt is, hogy munkások dolgoztak előtte. Az egyiknek szépen nekiment, így annak félre kellett ugrania a kocsi elől, egy másikat pedig az autó elejével kezdte tolni. Még egy építkezési védőhálóba is beleakadt, és azt Tát felé magával húzta.

Remélem, nem az esztergomi rapper volt az:

(Kemma)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt