A szerb miniszterelnök nem fog az EU-nak sírni azért, hogy adjanak több pénzt a menekültkérdés kezelésére

külföld
2015 augusztus 05., 13:39
comments 131

Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök szerint Szerbia teljesen normálisan viselkedik a menekültkérdés kezelésében, talán csak abban követnek el hibát, hogy nem sírnak eleget.

Elmondta, hogy büszke arra, hogy az országában eddig nem történt nagyobb incidens a migránsokkal.

Arról is beszélt, hogy a menekültkérdés kezelése napról napra többe kerül. Lehet, hogy kapnak majd segítséget Európából, de az is lehet, hogy nem. Bárhogy is lesz nem fognak sírni emiatt.

Vučić ezerről Leskovacban beszélt, ahol bejelentette, hogy több forrást fognak fordítani az ország déli részének fejlesztésére.

(via b92)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.