Az ország leghíresebb Bentley-ének még mindig nehezére esik a szabályos parkolás

életmód
2015 augusztus 05., 14:45
comments 90

A LEGENDÁS szürke Bentley nem tud leállni. Azaz le tud állni a szó szoros értelmében – hogyne tudna, hisz ördögi szakértelemmel összerakott, pompás masina –, a sofőrje nem tud leállni a szabálytalan parkolással. A 444 szerkesztőségének tagjai és olvasóink többször találkoztak már a civilizált, nagyvárosi parkolás határait minden pillanatban szemtelenül feszegető autóval, ami egy pókeres belga üzletember, Dino Marsani tulajdona.

Parkolt már zebrán, parkolt már rokkantkártyával, egy dolog azonban még hiányzott a gyűjteményből.

A buszmegálló.

Olvasónk, Péter képei azonban bizonyítják, hogy a Bentley most az Oktogonnál megcsinálta. Megvan a mesterhármas, és ezt már senki nem veheti el.

link Forrás

Na, mi nincs ezen a képen? HIBA.

Tökéletes! Az autó tulajdonosa ezzel nyert egy üveg pezsgőt, amit a szerkesztőségben vehet át. Ha bejön, készítünk vele egy interjút is a fortélyairól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.