Károly herceg földet túró, lóval közlekedő előembereknek nézi az erdélyieket, és szerinte ők menthetik meg a bolygót

külföld
2015 augusztus 05., 15:24

Károly herceg, brit trónörökös azt mondta a BBC 4-es rádiócsatornájának On Your Farm című műsorában, hogy szerinte

Erdély lehet a kulcsa a bolygó megmentésének.

Arról beszélt, hogy túl sokáig nem adtunk semmit a természetnek, csak elvettünk tőle, kizsákmányoltuk, háttérbe kényszerítettük. Ekkor kerültek szóba a herceg erdélyi birtokai. Erdély azért tetszik a trónörökösnek, mert

a gazdák még mindig kézzel kaszálnak, nem tartanak többet egy-két tehénnél, és lovak által vontatott szekereken szállítják a tejet.

Szerinte ezeket az ősi életformákat meg kell őrizni, mert így tök jó. Arról nem beszélt, hogy az erdélyi birtokán ő maga kaszál-e kézzel és szállítja lovaskocsin a tejet, de szinte biztosan így van. (via Transindex.ro)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.