Egy német férfi elintézte, hogy neki legyen a leghosszabb születésnapja a világon

ünnep
2015 augusztus 06., 14:40
comments 55

A német Sven Hagemeier tavaly augusztus 4-én állította be a leghosszabb születésnap világrekordját.

Kis csalással ugyan – hiszen nem nyugatra utazott, hanem kelet felé vágta le a távot –, de technikailag 46 órán át élvezhette ugyanazt a napot, ugyanis az új-zélandi Aucklandből az ausztráliai Brisbane-en át elment Hawaiira, Honoluluba, ahol a felesége várta, hogy felköszönthesse. Ez Guinness-rekord, be is jegyezték.

A korábbi rekordot a pakisztáni Karacsiban élő Nargisz Bhimdzsi tartotta, a nő 1998 júniusában 35 órán és 25 másodpercen keresztül szülinapozott, mivel Karacsiból Szingapúron át San Franciscóba repült.

Hagemeier egyébként kedden 27 éves lett, de most csak otthon ünnepelt a barátaival.

Érte szóljon a nagyzoló szülinaposok himnusza:

(Idő)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.