Három erős kép a menekültek és a szerb határon épülő kerítés első találkozásáról

POLITIKA
2015 augusztus 06., 12:02
comments 880

A Délmagyar csinált egy anyagot az építkezésről, és a fotózás közben migránsokkal is találkoztak. Nem fogják elhinni, hogy a rafinált bevándorlók mit csinálnak, amikor szembetalálják magukat a milliárdokból épülő borotvapengés akadállyal.

Kikerülik.

Erre mondjuk tényleg nem lehetett számítani, mikor belevágtunk az építkezésbe. Valahol sajnos nagyon alaposan kiképzik ezeket az embereket.

photo_camera A bevándorlás alatt a kerítésépítés zavartalan. Fotó: Karnok Csaba - delmagyar.hu
photo_camera Fotó: Karnok Csaba - delmagyar.hu
photo_camera Fotó: Karnok Csaba - delmagyar.hu

Még több kép a Délmagyaron.

(Persze majd ha megépül mind ~170 kilométer, akkor sokkal hosszabb ideig tart majd kikerülni, de aki nagyon be akar jönni Magyarországra, az akkor is be fog. Azt ez nem fogja megállítani.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.