link Forrás

A Sony véletlenül ikonikus énekesnek nevezte Miles Davist egy közleményben

ZENE
2015 augusztus 07., 15:30
comments 49

Minden idők egyik legnagyobb jazztrombitása és jazz-szerzője 1991-ben halt meg, most pedig életrajz film készül róla, amit még idén be fognak mutatni. Davist az egyben a filmet is rendező Don Cheadle fogja alakítani, a filmben pedig felbukkan majd még Ewan McGregor is. A sztori a hetvenes évektől kezdve, karrierjének berobbanásától kíséri majd végig Davis életútját.

A filmet beharangozandó adott ki egy sajtóközleményt a filmet forgalmazó Sony Pictures, ebben pedig többek között azt írták, hogy leesik az állad, ha látod, hogyan adja vissza az ikonikus énekest Cheadle. (NME)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.