Nehéz elhinni: feltörtek egy mentőautót, miközben a mentősök éppen újraélesztettek

bűnügy
2015 augusztus 07., 19:06

Budapest XXIII. kerületébe riasztották a mentőket, akik egy idős férfit próbáltak meg újraéleszteni. A beavatkozás negyven percig tartott, de sajnos nem járt sikerrel, az idős férfi elhunyt. A mentőautóhoz visszatérve látták a mentősök, hogy valaki feltörte azt. A kocsiból eltűnt a GPS.

Az anyagi kár alig néhány tízezer forintra rúg, de a mentő kiesett a munkából míg a rendőrök helyszíneltek, a készülék pótlására pedig nincs lehetőség. (HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.