Spicliversenyt hirdetett egy amerikai rendőr a drogdílereknek

külföld
2015 augusztus 07., 10:01

Mikor Kentucky állam Franklin megyéjének seriffje feltöltött egy szórólapot a Facebook-ra, amin árulkodásra biztatta a drogdílereket, még maga sem gondolta, hogy ekkora sikerrel jár. A szórólap lényege az volt, hogy ha a dílerek unják már, hogy versenytársaik miatt kevesebbet keresnek, jelentsék őket a rendőrségnél.

A poszt akkor lett igazán híres, mikor Ludacris, a rapper feltette az Instagramjára.

photo_camera Forrás: Facebook

Aztán érkezett egy tipp a szórólapon szereplő telefonszámra, ami alapján sikerül elkapni az egyik legnagyobb helyi drogdílert. Találtak nála cracket, kokaint, fegyvereket és marihuánát is. A Franklin megyei rendőrség ezután válaszolt is Ludacrisnek, büszkélkedtek, hogy letartóztatáshoz vezetett a leszólt szórólap. (NY Times)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.