A hőség miatt Új-Mexikóban meghalt francia házaspár fia azért élhette túl, mert neki adták a szülők a vizüket

baleset
2015 augusztus 08., 09:58
comments 121

A 42 éves David Steiner és az 51 éves Ornella Steiner, akik egy Reims közeli burgundiai községben laktak, a White Sands nemzeti parkban sétáltak kedd délután, és a hőség miatt meghaltak. David Hunter Otero megyei nyomozó szerint alulbecsülhették a veszélyt, ugyanis a fehér homokban mentek 38 fokban.

photo_camera White Sands National Monument (Forrás: Wikipédia)

A nemzeti park fenntartói egy rutin őrjáraton találták meg a feleség holttestét egy turistaösvényen, majd onnan félórányira a férjet és a gyereküket is. A kiszáradt gyereket hőgutával kellett kezelni.

Benny House sheriff szerint a 9 éves fiú azért élhette túl, mert a szülei minden korty víz után, amit ittak, két kortyot adtak a gyereknek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.