Hátha van még valaki ebben az országban rajtam kívül, akit érdekel a magyar foci

futball
2015 augusztus 08., 18:39
comments 54

Már délután, az úszóvébé közvetítése alatt feltűnt, hogy az M4 sportcsatornán az Újpest-Puskás Akadémia meccs beharangozójában kizárólag a felcsútiakról beszéltek. Ezt akkor azonnal a pillanatnyi politikai erőviszonyoknak tudtam be, pedig valójában az állami sportcsatorna csak bölcs előrelátásáról tett tanúbizonyságot:

Orbán Viktor miniszterelnök legkedvencebb csapata fölényes 2:2-es döntetlent aratott a Megyeri úti katlanban!

De azért ennél vannak fontosabb dolgok is, hogy mást ne mondjak, kedvenc csapatom még a Felcsút fölényes döntetlenjénél is fölényesebben

győzött.

5:0-ra! Öt! Nullra! Verte a Diósgyőrt! Na, ehhez mit szólsz, Nikházi, ha? Ott senki se kiabálja be neked a kozármislenyi oldalvonal mellől, hogy mikor lőjj gólt, mi? Már csak azért sem, mert nem vagytok embékettesek, mi?

Visszatérve a korrekt tényszerűséghez:

a Paks otthon 3:1-re verte a Honvédot, a Vasas pedig idegenben 2:0-ra a Békéscsabát. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.