Tényleg azt nyomják a Kossuth rádióban, hogy a kólától és a chipstől csökken 100 éve az európai IQ?

media
2015 augusztus 08., 07:27

Igen.

Túl keveset hallgatom a Kossuth rádiót, pedig nagyon fontos dolgokat mondanak benne. Itt volt például ma délelőtt a Szellem a fazékból című táplálkozásról szóló műsor. Ebben sok jópofa dolog volt, például hogy ilyenek, hogy

az egészséges táplálkozás egyik mottója, hogy együk azt, amit 100- 150 éve [?] ettek a parasztok [??]

Az egész adásban az Édesvíz kiadó ingás könyveinek a magasságában repkedtek a gondolatok a Szaniszló Ferenc kaliberű műsorvezetőtől.

Aztán ez történt:

"Egy pszichológiai tanulmány azt sugallja, hogy Európa lakóinak intelligenciahányadosa azaz IQ-ja, azért zuhant az elmúlt 100 évben 15 százalékpontot, mert chipset ettünk, és kólát ittunk"

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.