A te pénzedből: 4,4 milliárd forintos megrendelést kapott a kormánytól a Nézőpont-csoport cége

politika
2015 augusztus 10., 10:41
comments 62

A Nézőpont-csoport egyik cége, a Médianéző Kft. 2018 végéig tartó, 4,4 milliárd forintos megrendelést kapott a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól a minisztériumok és több állami szervezet sajtófigyelésére – írja az Index.

A cég feladata a szerződés szerint a „kormányzati tevékenység, illetőleg a magas szintű állami döntéshozatalt támogató és közvetlen kormányzati tevékenységhez kapcsolódó média monitoring”, a belföldi hírfigyelés, médiafigyelés, nemzetközi médiafigyelés, médiafogyasztási kutatás, médiaelemzés és médiahatás-vizsgálat.

A Nézőpont Intézetet egyébként Orbán Viktor egykori tanácsadója vette meg az év elején: Győri Tibor, a Miniszterelnökség volt jogi ügyekért felelős államtitkára Mráz Ágoston Sámuel alapító tulajdonostól vette meg a részvénytársaság 100 százalékos üzletrészét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt