Egy amerikai műsorvezető teljesen kiborult attól, hogy már megint a Kardashian-családról van szó

A Fox 35 bemondója, John Brown egyszerűen nem bírta tovább. Mikor fel kellett volna konferálni a következő blokkot, kifakadt, hogy egy jó péntekje van, ezért ma nem hajlandó a Kardashianékról beszélni.

Elég volt a Kardashianékból. Nem viselek el több Kardashiant ebben a műsorban.

- mondta, majd kiviharzott. Ekkor beült helyére egy másik férfi a stúdióból, és vitték volna tovább a műsort, de a felkúrt Brown kívülről még folytatta a bekiabálásokat

"Nem érdekel. Ez a család, beteg leszek tőlük. Nem viselem el tovább. Ez nem egy sztori. Ez nem sztori. Minden nyomorut nap erről a családról beszélünk ebben a műsorban. Senkit nem érdekel már ez a család. Elegem van. Péntek van. Egy jó pénteket szeretnék. Nem szeretnék a Kardashianékról beszélni. "

És így tovább. A beült pótműsorvezető szavaiból lehet sejteni, hogy kollégája tényleg eléggé ideges lehet, mert megjegyezték, hogy olyan a feje, mint egy paradicsom. Alighanem arra gondoltak hogy vörös, és nem arra hogy löttyedt.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.