Az amerikai diák részegen írt a tanárának, és meghökkentően jófej választ kapott

2015 augusztus 11., kedd 20:04
142

Patrick Davidson egy iszonyatosan hülye, de iszonyatosan szerencsés ember. Egyik este iszonyatosan berúgott, és részegen eszébe jutott, hogy annyira szétcsapta magát, hogy másnap valószínűleg képtelen lesz dolgozni az egyetemi házidolgozatán. Így hát úgy döntött, hogy kér egy kis haladékot a tanárától.

De megszaladt a keze, és nemcsak haladékot kért, hanem összebeszélt egy csomó hülyeséget is. Leírta, hogy mennyire sajnálja a tanárt, amiért az kopasz, és felajánlotta, hogy összehozza egy csajjal a kopasz feje ellenére is. Azt is bevallotta, hogy azért kéri a halasztást, mert várhatóan tök másnapos lesz majd.

Itt a teljes levél:

29187-1jnfncp

 

Eddig tartott a hülyeség, most jön a szerencse. A tanár ugyanis nem volt mérges a válaszában. Tök megértően megadta a halasztást, és elmondta, hogy értékeli a diákja aggodalmát a kopasz feje miatt, de a felesége így is szereti, és sajnos nem keres annyit, hogy befizethessen egy hajbeültetésre. Majd kérte a diákot, hogy bármit is ivott, legközelebb adjon neki is egy üveggel, hogy ne kelljen emlékeznie a hasonlóan hülye hallgatói ímélekre.

29187-rq49fm

 

(via i100.independent)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt