Az amerikai diák részegen írt a tanárának, és meghökkentően jófej választ kapott

Patrick Davidson egy iszonyatosan hülye, de iszonyatosan szerencsés ember. Egyik este iszonyatosan berúgott, és részegen eszébe jutott, hogy annyira szétcsapta magát, hogy másnap valószínűleg képtelen lesz dolgozni az egyetemi házidolgozatán. Így hát úgy döntött, hogy kér egy kis haladékot a tanárától.

De megszaladt a keze, és nemcsak haladékot kért, hanem összebeszélt egy csomó hülyeséget is. Leírta, hogy mennyire sajnálja a tanárt, amiért az kopasz, és felajánlotta, hogy összehozza egy csajjal a kopasz feje ellenére is. Azt is bevallotta, hogy azért kéri a halasztást, mert várhatóan tök másnapos lesz majd.

Itt a teljes levél:

29187-1jnfncp

 

Eddig tartott a hülyeség, most jön a szerencse. A tanár ugyanis nem volt mérges a válaszában. Tök megértően megadta a halasztást, és elmondta, hogy értékeli a diákja aggodalmát a kopasz feje miatt, de a felesége így is szereti, és sajnos nem keres annyit, hogy befizethessen egy hajbeültetésre. Majd kérte a diákot, hogy bármit is ivott, legközelebb adjon neki is egy üveggel, hogy ne kelljen emlékeznie a hasonlóan hülye hallgatói ímélekre.

29187-rq49fm

 

(via i100.independent)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.