A milliárdos villa, amit megvett az MNB a pénzünkből, épp Matolcsy György szomszédjában van

gazdaság
2015 augusztus 11., 12:50

Most már az sem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy azért vették meg azt a szép, aranyozott csaptelepes-szalonos villát a meghirdetett áron felül, egymilliárd forintukból a Matolcsy György és a Bogár László-féle eszmék progagálására, mert Matolcsy György maga gyakran elhalad a szóban forgó épület mellett, és megtetszett neki.

Matolcsy a Magyar Gazdaságfejlesztési Intézet Kft. 100%-os tulajdonosa, legalábbis legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint. Ennek székhelye a MOM Parkhoz közeli Győri út 18-ban van, de van egy telephelye is.

Ami nem más, mint a Matolcsy-házaspár cégadatokban fellelhető lakhelye, a XII. kerület Gereben utca 6.

matolcsy villa

Innen is szép svábhegyi kilátás van egyébként, akárcsak a néhány háznyi távolságra lévő, most megvásárolt villában, ami az Alkony út és a Mátyás király út sarkán van. És hát az erdő is ott van közel.

matolcsy kilátás

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.