A milliárdos villa, amit megvett az MNB a pénzünkből, épp Matolcsy György szomszédjában van

gazdaság
2015 augusztus 11., 10:50
comments 118

Most már az sem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy azért vették meg azt a szép, aranyozott csaptelepes-szalonos villát a meghirdetett áron felül, egymilliárd forintukból a Matolcsy György és a Bogár László-féle eszmék progagálására, mert Matolcsy György maga gyakran elhalad a szóban forgó épület mellett, és megtetszett neki.

Matolcsy a Magyar Gazdaságfejlesztési Intézet Kft. 100%-os tulajdonosa, legalábbis legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint. Ennek székhelye a MOM Parkhoz közeli Győri út 18-ban van, de van egy telephelye is.

Ami nem más, mint a Matolcsy-házaspár cégadatokban fellelhető lakhelye, a XII. kerület Gereben utca 6.

matolcsy villa

Innen is szép svábhegyi kilátás van egyébként, akárcsak a néhány háznyi távolságra lévő, most megvásárolt villában, ami az Alkony út és a Mátyás király út sarkán van. És hát az erdő is ott van közel.

matolcsy kilátás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.