18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Kim Kardasian terhesen scarlettjohanssoningolt

bulvár
2015 augusztus 11., 15:29
comments 129

Ez ki?

Hol érdekel ez engem?

Szar bulvár!

Miért nem a Kvesztorról írtok, csírák?

Igen. Ez a pillanat is eljött. A nő, aki a legtöbb embert érdekel a világon, úgy csinált, mint a nő, aki a második legtöbb embert érdekel a világon. Bónusz: a nő, aki a legtöbb embert érdekel a világon, közben Kanye West gyerekét várja.

Szóval a sztori:

Kim Kardashian valóságsó-sztár és Kanye West felesége ezt a képet töltötte fel a Twitterre:

Azt írja, hogy elege van abból, hogy egyesk azt írják, hogy olyan sovány, hogy megjátssza, mások meg hogy olyan nagy, hogy megjátssza. Most ezért megmutatja magát meztelenül, teljes valójában. Meg lehet nézni, hogy mekkora a hasa meg a segge.

Kardasian eddig főleg a seggét mutogatta, szerepelt például a Paper magazin címlapján is ezzel a mutatványával.

Jaigen, a scarlettjohanssoning szó meg azután terjedt el, hogy Scarlett Johansson néhány meztelen képe kiszivárgott a netre. Ezek között volt egy olyan, amin a tükörnek háttal állva fényképezte le magát meztelenül.

photo_camera Scarlett J. (Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.