Gyárfás Tamás megtagadta Bol-dogot, a 2017-es budapesti úszóvébé horrorisztikus kabalaállatát

sport
2015 augusztus 12., 05:41
comments 188

Most, hogy a sportsgrid.com maró és

minden részletében találó és jogos

kritikájának hála világhírű lett a 2017-es budapesti vízes vébé kabalafigurája, a halott szemű, halott lelkű, sorozatgyilkos szellemkutya, amit, mint azt most kénytelen voltam megtudni, a kinézeténél is gyilkosabb

Bol-dog

névre kereszteltek, Gyárfás Tamás, a vébét szervező Magyar Úszószövetség elnöke gyorsan meg is tagadta.

Gyárfás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában próbált úgy tenni, mintha semmi köze nem lenne a kabalafigurához, amivel végigparádézta a vasárnap véget ért kazanyi világbajnokságot:

"Az nem tudom, kié, azt nem én csináltam" - mondta Bol-dogról,

majd rámutatott egy pontosan ugyanolyan, csak gyerekjáték méretű kabalafigurára, hogy "ez az eredeti".

"Azt mi nem használjuk, azt valaki hozta, egy rokon. Az egy trehány disznó" - mondta, talán arra az emberméretű kabalafigurára utalva, amivel közösen fényképezkedett.

Gyárfás szerint amúgy a horrorbábú legalább pénzbe nem került, mert egy ismerős készítette barátságból, gyorsan és ingyen. És, ha kell, akár le is cserélik. (ATV via VS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt