Új pályázatot ír ki az Úszószövetség, kihátrálnak a lelketlen fehér kutyaszörny mögül

2015 augusztus 12., szerda 9:23
266

Miután Gyárfás Tamás az ATV-ben elhatárolódott a 2017-es budapesti úszó világbajnokság nemzetközileg is kikacagott kabalaállatától, beindult a gépezet, és az úszószövetség már bizarr Facebook-posztban jelentette be, hogy Bol-dog kimúlt. Mint írják (meglehetősen ízléstelen viccként), koraszülött volt.

kutya

A szervező bizottság a szövetséggel karöltve ezért új pályázatot hirdet, aminek feltételit hamarosan nyilvánosságra hozzák.

A végig caps lockkal írt közlemény így folytatódik:

"ANNYIVAL TARTOZUNK BOL-DOG EMLÉKÉNEK, HOGY KÖZÖLJÜK: NEM IS VOLT ANNYIRA CSÚNYA, MINT AMILYENNEK BEÁLLÍTOTTÁK. AZ A FÖRMEDVÉNY, AMELY BEJÁRTA A SAJTÓT, NEM BOL-DOG, HANEM CSAK EGY MASZK VOLT, AMELYET EGY VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰ MUNKATÁRSUNK ZÁRT KÖRBEN MAGÁRA ÖLTÖTT. AZÉRT VOLT OLYAN NAGY A SZEME, HOGY KILÁSSON. EZT A FIGURA KÉSZÍTŐI KORRIGÁLTÁK.
AMÚGY A KIS PULIT KAZANYBAN SZERETETTEL FOGADTÁK, DE HA A SPORTBARÁTOKNAK NEM NYERTE EL A TETSZÉSÉT, AKKOR EL KELL BÚCSÚZNUNK TŐLE.

NYUGODJON BÉKÉBEN."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt