Nem tesz feljelentést a balatonfüredi diszkóban megvert fitneszmodell

bűnügy
2015 augusztus 12., 10:37
comments 504

Kálmán Csilla és hétfős társasága keveredett hétvégén tömegverekedésbe egy balatonfüredi diszkóban. Vasárnap töltött fel sérült arcáról egy fényképet Facebookra, ekkor írta azt, hogy megverte 35 afrikai orvostanhallgató.

Abban eltérnek a nézőpontok, hogy miért alakult ki a verekedés. Kálmán csak annyit látott, hogy barátait bántják, ekkor rohant ő is oda.

A velem lévő fiút egy színes bőrű srác azonnal földre vitte és hárman kezdték el rugdosni, ütlegelni. Én pedig hirtelen azt éreztem, hogy az említett lány elkapja a karomat, a lendülettől az arcom a betonon csattant. Azt már a barátom mesélte el, hogy a lánynak a férje még hátulról, ököllel belevert a földbe. Én annyira emlékszem, hogy vérben úszott az arcom és hogy tovább folytatódott körülöttem a verekedés.

- mondta erről kisalfold.hu-nak.

A vs.hu kedden szemtanúkra hivatkozva írt arról, hogy a verekedést két magyar lány kezdte. Az egyikük az afrikai társaság tagja volt, egy afrikai férfi felesége, a másik pedig a magyar társaság tagja. A cikkből nem derül ki kétséget kizáróan, hogy a magyar társaságból Kálmán Csilla volt-e a verekedés kezdeményezője. Szintén szemtanúk állították, hogy a magyar társaság négerezte az afrikaiakat , és olyanokat mondtak nekik, hogy mi vagyunk itthon.

Csilla kötéseit kedden szedték le az arcáról. Fitneszmodellként próbál edzeni, de egyelőre nagyon fájnak a vállai.

A rendőrség közleménye szerint csoportos garázdaság miatt hét ember ellen indult eljárás, közülük ötöt állítottak elő. Kálmán Csilla nem tesz feljelentést, szerinte nem sokat lendítene az ügyön, az előállítások szerinte egyértelműsítették, kik voltak a hibásak és az elkövetők.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.