Biciklivel szállított lopott cementtel fizetett a kocsmában

bűnügy
2015 augusztus 14., 11:51
comments 69

Csütörtökön Mezőkovácsházán, az Árpád utcában sebesség-ellenőrzést végzett egy baleset-helyszínelő, amikor a műszer monitorján látta, hogy kb. 4-500 méterre egy férfi a kerékpárja csomagtartóján cementes zsákokat szállít. Néhány perc múlva megint látta a férfit, aki újabb zsákokat cipelt.

Rádión kért segítséget a kollégáitól, hogy igazoltassák a férfit. Az 57 éves helyi férfi azonnal elmondta, hogy az Árpád utca kerékpárútjának építési területéről lopta a cementet.

Összesen 7 zsákkal vitt el, ezeket egy helyi kocsmában italra váltotta. Azt mondta, hogy két feles pálinkát és két sört kapott érte.

A rendőrök lefoglalták a cementet, és visszaadták a sértettnek, H. Károly ellen pedig lopás miatt indítottak eljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.