Orbán Viktor barátjának gondolatai az emberségről

idióta rekordok
2015 augusztus 14., 09:51
comments 878

Az embernek joggal lehet az az érzése, hogy a normális emberek már túl sokszor foglalkoztak a Fidesz-alapító publicista, Orbán Viktor barátja és harcostársa, Bayer Zsolt seggfej liberálisokkal teli világával. És amikor már azt hinnénk, már semmi újat nem tud mutatni, végül mindig bedob egy olyan borgőzös hőbörgést, amire a jó érzésű ember felkaphatja a fejét.

bayer_zsolt_1

Mostanában viszont valami eltörött, mert pont a másik irányba indult el, mint a néppártosodó Jobbik. A magát büszke kereszténynek tartó Bayer ugyanis olyan, már-már jogi kategóriákat kimerítő ámokfutásokat rendez a blogján és a Magyar Hírlap hasábjain, hogy felmerül a kérdés, nem szorul-e segítségre a Békemenet frontembere. Csak a legutóbbi néhány publicisztikájából vett idézetekkel szeretném érzékeltetni, mennyire nagy a baj ebben a bolond világban vagy ennek a bolondnak a fejében:

  1. „Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.”
  2. „Megkérdezte amúgy bárki az európai fehér őslakosságot, hogy egyébként mit gondol az etnikai viszonyokról? [...] Nem. Nem kérdezte meg. És erről nem is fog senki megkérdezni bennünket, ha nem kényszerítjük ki a kérdést. Bárhogyan. Ha kell, erőszakkal. S ha nem takarítjuk el a francba a brüsszeli seggfejeket, lehetőleg még ma…”
  3. „A görög hatóságok mindeközben egy stadionba igyekeztek beterelni a vadakat, hogy ott lefolytassák a regisztrációs eljárást.”
  4. „Ha be merik vetni a rendfenntartó erőket, ha kell, akkor a hadsereget is, és kitakarítják végre Kósz szigetét ezektől a hordáktól, akkor elkezdődik végre valami.”
  5. „A szenegáli bűnöző volt. Le akarták tartóztatni. Erre inkább kiugrott a harmadikról. Na és? Az ő döntése volt. Kiugrott és meghalt. Ennyi. Pont, nem érdekel.”
  6. „És az összeset azonnal ki kell takarítani Spanyolországból, Európából. Lehet menni haza. Ott lehet zavarogni, rendőröknek nekimenni, jogokat követelni, harmadikról kiugrálni, elpusztulni. Itt nem.”
  7. [A svédországi IKEA-ban késelő eritreai „állatról” írja, hogy:] „Mi baja lehet? Beteszik majd egy svéd börtönbe, ami ahhoz képest, ahonnan jött, maga a paradicsom. Ott fog éldegélni csendben, békességben, aztán úgy tíz év múlva kiengedik, és az egész folytatódik, mintha mi sem történt volna. Sokkal jobb lett volna, ha ellenállást tanúsít, és lelövik, mint egy veszett kutyát.”
  8. „Éljen a liberalizmus! Éljenek az emberi jogok! Kivéve, ha az európai, fehér, keresztény rassz jogairól van szó…”
  9. „Itt az idő kimondani: elkezdődött valami rettenet. Aminek véget kell vetni. Most. Minden eszközzel. Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás. És a hordák ma még úgy hiszik, csak az európaiak vére ontható…”
  10. „És a mai lázadás nem lehet más, csak antiglobalista, multikultúra-ellenes, nemzeti és etnikai lázadás. Az üldözött fehér, keresztény faj lázadása. Ideje van. Éljen a Szent Szövetség!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.