Két mondat Dzsudzsák Balázstól 2010-ből

futball
2015 augusztus 16., 13:52
comments 127

A Dinamo Moszkvát elhagyó Dzsudzsák Balázs nem a Herthában folytatja, hanem a török bajnokságban, a tavalyi hatodik helyezettnél. De mit mondott 2010-ben a rengeteg csapattal hírbe hozott csatár a török bajnokságról?

„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” (Dzsudzsák Balázs, 2010. július)

Az idézetet Bede Márton szúrta ki, aki négy éve írt arról, hogy a legjobb magyar focista a karrier és a kihívás helyett a Kaukázust és a pénzt választotta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.