Túl jól hangzott a meglepetés ingyen Diplo-buli, persze el is maradt végül

zene
2015 augusztus 16., 4:08
comments 41

Írtuk mi is lelkendezve tegnap, hogy a korszakunk egyik legnagyobb bulipüspöke, Diplo váratlanul bejelentette, hogy a szigetes Major Lazer-buli után bevállalt még egy ingyenes fellépést az A38-on.

A hírre özönleni kezdtek az emberek a hajóra, de sajnos csalódniuk kellett, nem sokkal a kihirdetett kezdési időpont, éjjel egy előtt végleg eldőlt, hogy Diplo inkább mégsem lép fel. A szervezők kommentjei szerint a dj visszatért szállodai szobájába, és nem volt jól, illetve fáradt volt, ezért lefújta a bulit.

Hogy ez nem csak egy ingyenes manu chaós átverés volt, jelzi azt is, hogy korábban Diplo maga is Twitterén hirdette meg az aftert, de ennek ellenére estére elment tőle a kedve, vagy egyszerűen csak túltolta magát. Van ez így.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt