Túl jól hangzott a meglepetés ingyen Diplo-buli, persze el is maradt végül

zene
2015 augusztus 16., 04:08
comments 41

Írtuk mi is lelkendezve tegnap, hogy a korszakunk egyik legnagyobb bulipüspöke, Diplo váratlanul bejelentette, hogy a szigetes Major Lazer-buli után bevállalt még egy ingyenes fellépést az A38-on.

A hírre özönleni kezdtek az emberek a hajóra, de sajnos csalódniuk kellett, nem sokkal a kihirdetett kezdési időpont, éjjel egy előtt végleg eldőlt, hogy Diplo inkább mégsem lép fel. A szervezők kommentjei szerint a dj visszatért szállodai szobájába, és nem volt jól, illetve fáradt volt, ezért lefújta a bulit.

Hogy ez nem csak egy ingyenes manu chaós átverés volt, jelzi azt is, hogy korábban Diplo maga is Twitterén hirdette meg az aftert, de ennek ellenére estére elment tőle a kedve, vagy egyszerűen csak túltolta magát. Van ez így.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.