Fotózni vitték a tigrist, megszökött

külföld
2015 augusztus 18., 17:54

A detroiti Packard gyárba – egy hatalmas, elhagytott és romos épületkomplexumba – vitt mindenféle vadállatokat művészeti célú fotózásra egy ismert brit fotós, David Yarrow, de nem lett túl jó vége a próbálkozásnak. A tigris ugyanis megszökött, átmenetileg egy lépcsőházban bújt meg.

#tigerwatch15

Posted by Andy Didorosi on Monday, August 17, 2015

A Packard gyárat kezelő cég csak a kétségbeesett bejelentésből tudta meg, hogy Yarrow vadállatokat vitt magával az egyébként rendben megszervezett fotózásra. A tigrisen kívül egyébként két farkast és egy hiúzt is vitt magával. A cég azonnal véget vetett a fotós munkájának, a tigrist szerencsésen befogták.

"Remember, no talking near the tiger."

Or: When your friend calls and says he needs help getting a tiger out of a staircase, you listen. (I just happened to be the closest dumb person to the scene. The real crime here is that I used vertical video, apologies to the world.) #tigerwatch15 #tigerwatch2015 -- REAL STORY: http://www.freep.com/story/news/2015/08/17/yes-s-tiger-packard-plant-detroit/31850139/

Posted by Andy Didorosi on Monday, August 17, 2015

.
A brit fotós egy Antimals of Montana nevű vadállat-kaszting cégtől szerezte a tigrist.
(Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.