Sorozatszínész volt a Szigeten meghalt német fiú

baleset
2015 augusztus 18., 04:43
comments 60

A Sziget hivatalos lezárása után nem sokkal a budapesti viharban rádőlt egy fa egy sátorra az Óbudai sziget árterében. A sátorban egy 19 éves német fiú aludt, akit a baleset után már nem tudtak megmenteni az orvosok. A Sziget később közleményt adott ki arról, hogy a baleset egy kempingezésre nem alkalmas, lezárt helyen történt a fesztivál területén kívül. A Bors úgy tudja, hogy az áldozat Fynn Henkel volt, aki egy népszerű német sorozatban és filmekben is játszott. Cserediákként érkezett Magyarországra, Pécsen tanult és UNESCO-nagykövet is volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.