Andrea Pirlóról máris szendvicset neveztek el New York-ban, aminél arrafelé nincs nagyobb dicsőség

sport
2015 augusztus 20., 05:25
comments 90

Alig egy hónapja, hogy a világbajnok olasz válogatott legendás középpályása a Juventusból a New York City FC-hez szerződött, máris a legnagyobbak közé emelkedett.

photo_camera Andrea Pirlo. Fotó: AFP / GIUSEPPE CACACE

Éppen csak bemutatkozott új csapatában, az egyik ismert szendvicsező-hálózat, a No.7 Sub rögvest elnevezte róla vadonatúj szendvics-kombinációját. Ez csak olyan nagy sztároknak sikerült eddig, mint például Tom Cruise, Tim Robbins, Woody Allen vagy Salma Hayek.

A Pirlo-sub összetevői:

  • fehér olasz kenyér
  • mediterrán (genoa-i) szalámi
  • sült cukkini
  • mozzarella
  • és egy kis savanyú áfonya.

A legamerikaibb az egész sztoriban persze az, hogy a szendvicsezőknek valószínűleg lövésük nincs kiről van szó, mert még Pirlo nevét sem sikerült rendesen lefirkantani. Pedig az tényleg csak öt betű.

photo_camera Pirlóról szendvicset neveztek el New York-ban, de a nevét nem sikerült jól leírni. Fotó: mlssoccer.com

(whoateallthepies.tv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.