3,7 milliárd forintért építjük a martonfai és sormási befogadóállomásokat

POLITIKA
2015 augusztus 21., 05:12
comments 71

Összesen 3,7 milliárd forintból építik fel a Martonfára és Sormásra tervezett két ideiglenes befogadóállomást, amelyeket ősszel nyitnak meg - írta pénteki számában a Népszabadság, mert ezt válaszolta Pintér Sándor belügyminiszter az újság kérdésire.

A Belügyminisztérium vezetője Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére azt válaszolta, hogy az állomások ezer fő befogadására lesznek képesek, és helyszínenként 1,8-1,9 milliárd forint költséggel számolnak.

A miniszter azt is írta, hogy húsz állami ingatlan jöhetett szóba,

az érintett önkormányzatokkal történő egyeztetés jelentősen lassította volna az azonnali és gyors cselekvést.

(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.