Tedd le a középfokút IKEA-ból!

a plázadás kora
2015 augusztus 22., 13:47
comments 79

Az alapfokból megvolt már, hogy az IKEA nyelvén nem ismerik a magázódást, de azt tudtad, hogy csak a zsúrkocsira tíz szavuk van?

Annyi segítséget azért adunk, hogy az asztalok és a székek férfineveket viselnek, a kárpitok és függönyök pedig nőieket. A fürdőszobai cuccokat svéd folyókról és tavakról nevezik el, dánok adják a szőnyegneveket, a finneké az ebédlőasztalok és székek világa, norvégoké az ágyak, gardróbszekrények és az előszobai bútorok. De persze nem minden esetben.

És aztán ott  vannak a többjelentésű nevek, mint az Enunden, ami egyszerre WC papír tartó/készlettároló, WC-kefe, ajtóra tehető akasztó, falipolc 4 akasztóval, szappan adagoló, szappantartó, pohár, törülközőtartó és tükör.

Akkor menjen. Ha simán meglesz a 12 pont, akkor tényleg nem baj, ha vasárnap nem engednek be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.