Homofób ellentüntetőket rickrollozott meg élőben a Foo Fighters

Rickrollozni annyi, mint valakit átverni az interneten, azzal hogy megadunk neki egy fontosnak tűnő hivatkozást, és a link mögött valójában Rick Astley 1987-es popslágerét, a Never Gonna Give You Up című videóját helyezzük el. Ez egy nagyon népszerű mém volt 2008-2009 körül, igaz, azóta sokat vesztett a népszerűségéből.

Most mégis ehhez az eszközhöz nyúlt a világ tán jelenleg egyik legnépszerűbb rockzenekara, a Foo Fighters.

 

Westboro Baptist Egyház az Egyesült Államok egyik legszürreálisabb csapata, hozzájuk képest a CÖF vezérkarának tajgai is a német idealizmus gondolkodóinak tűnnek. A szélsőségesen melegellenes szervezet tagjai előszeretettel tüntetnek országszerte színes táblákkal, gyakorlatilag minden és mindenki ellen. Most a Foo Fighters egy koncertjét nézték ki Kansasban, oda érkeztek meg tábláikkal. De nem várt esemény borította a tervüket: begördült ugyanis a zenekar, David Grohl és társai pedig Rick Astley számát bejátszva üzentek vissza az tüntetőknek, közben táblákat tartva a kezükben.

Mestermunka. (via TIME)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.