Génkezelt buckalakó ólálkodik egy felelős magyar miniszter körül

politika
2015 augusztus 24., 17:18
comments 116

Fazekas Sándor jár mindenhová, ami nagyon jó is, mert minden disznótorba kell egy magyar miniszter. Egy jól működő országban tyúkot se vágnak le anélkül, hogy miniszter tekerje ki ünnepélyes keretek között a tyúknyakat, de annyi miniszterünk és annyi energiánk miniszterenként még nincs, de a disznótor belefér. Szóval jár Fazekas mindenhová, de ennek azért megvannak az árnyoldalai is. Ki tudja, kikkel találkozik a földművelésügyi miniszter egy-egy ilyen rendezvényen? Ki védi meg? Nincs veszélyben?

Szerencsen, a VIII. Országos Csokoládéfesztiválon például ezzel a lénnyel találkozott:

photo_camera Fazekas Sándor Facebook

Eredetileg egy madárral kellett volna találkoznia a miniszternek, de végül ez jött. Az látszik, hogy forral valamit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.