Origo: végleg bezár a Jégbüfé

gasztronómia
2015 augusztus 25., 09:06
comments 261

Az Origo.hu úgy tudja, hogy hatvanhárom év után végleg bezár a Jégbüfé a Ferenciek terén. Egészen pontosan szombaton lesz nyitva utoljára. A Párisi Udvarban az összes üzlet lehúzza a rolót, mert az épületet tavaly megvásárló Mellow Mood Group neki áll felújítani azt.

jegbufe

A Jégbüfé két dologról volt híres:

  • valamiért imádták a kirakatába tenni az érettségizők a tablóikat,
  • és a világ leghülyébb fizetési rendszeréről: kiválasztja az ember mit kér, kifizeti, blokkal átveszi. Ha esetleg közben megtetszett még valami, akkor kezdődött az egész elölről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.