Élő adásban lőttek agyon két újságírót Virginiában

bűnügy
2015 augusztus 26., 13:11
comments 189

Egy virginiai csatorna riporterét és operatőrét élő egyenes adásban lőtték agyon, amikor épp bejelentkeztek egy reggeli műsorba Roanoke-ben – írja a Mashable. Azt nem tudni, hogy az interjúalannyal, egy helyi nővel mi történt. Az esetről felkavaró (de nem véres) videó is készült:

A felvétel közepén a meglőtt operatőr elejti a kamerát, és valószínűleg a támadó látszik:

Az áldozatok: a 27 éves Allison Parker és a 24 éves Adam Ward.

A rendőrség átfésüli a környéket a gyilkos után, és nem ad ki semmilyen információt. A környékbeli iskolákat lezárták.

A legfrissebb hírek szerint a támadót üldözőbe vették a 81-es autópályán. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg Virginia kormányzójának információját, Terry McAuliffe úgy tudja, hogy egy elégedetlen alkalmazott a gyilkos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt