Lemondott Simicska plakátcégének ügyvezetője

Média
2015 augusztus 27., 14:17
comments 100

"Hallgattam hát a szívemre és álmodtam egy nagyot."

-így jelentette be a Facebookon Vámos Attila, a Publimont eddigi ügyvezetője, hogy távozik Simicska Lajos cégétől. A jövőben inkább megvalósítja élete álmait, és nemzetközi vállalkozó lesz. Ez után a Smart Media reklámtechnológiai cége mellett egyéb hasonló profilú vállalkozás beindításán dolgozik majd.

A lemondás bejelentéséhez egy nem gyengén áthallásos képet is posztolt:

photo_camera Forrás: Facebook

Ezentúl még tanulni is akar, méghozzá az MIT Sloan School of Management  iskolájában.

Publimont Simicska Lajos és Nyerges Zsolt tulajdonában van. Mikor még Simicska Lajos és Orbán Viktor jóban voltak, a cégnél nem volt hiány állami megrendelésekből. 2014-ben Simicska lajos még 3,034 milliárd forint osztalékot vett ki a cégből. Azóta megfordult a kormányzati hátszél, mindenki fut az álmai után.

(via Kreatív)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.