Elindult a YouTube aloldala, ahol élőben lehet nézni, ahogy más számítógépes játékokat játszik

INTERNET
2015 augusztus 28., 08:38
comments 45

Éjjel elindult a YouTube Gaming, a YouTube netes játékokkal foglalkozó aloldala. Erre játékgyártók és játékosok is posztolhatnak videókat, és bárki nézheti a bemutatókat, meg hogy hogyan játszanak a híres gémerek. Ezeken kívül a YouTube Gaming fő szolgáltatása, hogy

élőben is lehet követni a játékokat.

Mittudomén CBX-Warlord nagyot meccsel HT0394-KillerRobotGoddal, és akkor azt lehet élőben nézni.

Amekkora hülyeségnek hangzik ez így leírva, olyan sok pénz van benne, mert egy csomó embert érdekel. Olyannyira nagy üzlet, hogy a YouTube és az Amazon tavaly versenyt licitáltak a Twitch nevű oldalért, ami ma is piacvezető a játéksztrímelésben. A csatát végül az Amazon nyerte, 1 milliárd dollárt fizettek a Twitchért. Ez majdnem a magyar devizahiteles mentőcsomag harmada. Mivel a YouTube így gémerpoertál nélkül maradt, és így is egy rakás gémer felhasználója van, akik többnyire játékvideókat töltenek fel, kellett egy saját oldal, ahol sztímelni is lehet. Ez lett a YouTube Gaming. (The Sydney Morning Herald)

Aki belemélyedne az e-sportok világába, itt induljon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.