Késsel tört be a lottózóba, hogy sportfogadási szelvényeket adjon fel

bűnügy
2015 augusztus 30., 08:49
comments 62

Egy maszkos férfi hatolt be szombat délután egy debreceni lottózóba, és késsel fenyegetőzve rávette az eladót, hogy zárja be az üzlet ajtaját. A férfi ezután kivette a kasszában lévő pénzt, és elvette a pulton lévő sorsjegyeket is. Majd

kétszer ötvenezer forint értékben sportfogadási szelvényeket adott fel.

A rendőrök az adatgyűjtés alapján egy 40 éves helyi férfire, V. Sándorra gyanakodtak. Őt hat órával a rablás után el is fogták, majd a férfi beismerő vallomást tett, lakásán pedig megtalálták a rabláshoz használt kést, és a ruháit, amikben a lottózóban járt. Táskájából a lopott pénz és a sorsjegyek is előkerültek. (Haon)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.