25 évvel ezelőtt elkövetett bűnért végeztek ki egy amerikai férfit

külföld
2015 szeptember 02., 04:31
comments 79

Roderick Nunley és cinkosa, Michael Taylor 1989-ben egy lopott autóval elrabolt egy 15 éves lányt, aki az iskolabuszra várt házuk előtt, Missouri államban. A két férfi megerőszakolta majd meggyilkolta áldozatát, akinek a holttestét három nappal később találták meg egy elhagyott autó csomagtartójában. A két férfit 1991-ben ítélték halálra, Michael Taylort tavaly végezték ki, Nunley most kapta a méreginjekciót. Az Egyesült Államokban az idén 20 kivégzést hajtottak végre, közülük tízet Texasban, hatot pedig Missouriban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.