Most már nem annyira szeretik a görögök Cipraszékat

külföld
2015 szeptember 02., 19:14
photo_camera AFP PHOTO / ANGELOS TZORTZINIS

Nem is csoda, hiszen semmit nem tudtak megvalósítani abból, amit ígértek. Hosszú évek után először csúszott vissza a Sziriza a második helyre a görögországi közvélemény-kutatásokban, ha csak szűken is: a jobboldali Új Demokrácia 25,3 százalékon áll, a Sziriza 25 százalékon. Ciprasz személyesen is kevésbé népszerű már, mint konzervatív riválisa. Hamarosan előrehozott választások lesznek, a győztes sok pluszhelyet kap a parlamentben a helyi választási rendszer miatt. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.