Az atya, aki folyamatosan a migránsok ellen hergel

vallás
2015 szeptember 03., 09:43
photo_camera Kép: Pajor András / Facebook

A zuglói plébános, Pajor András, aki a templomban a Fidesz mellett kampányolt, és aki a Városligetben hallható rockzene miatt hőbörgött, most aztán tényleg megmutatta, mekkora keresztény. Természetesen a meneklültügyben mutatta be, mekkora empatikus készsége van, és hogy mennyire ismeri és tartja be a Bibliában olvasható szövegeket.

Mostanában szinte csak a bevándorlókról (fideszül: népvándorlókról) posztol a Facebook-oldalára, ilyesmiket:

pajor atya 04

pajor atya 03

pajor atya 02

pajor atya 01

Pajor atya annak a Keresztény Kulturális Akadémiának az elnöke, aminek a honlapja szerint a tagjai között ott van Dörner György, Eperjes Károly, Jókai Anna, Petrás Mária, Pitti Katalin, Siklósi Beatrix, Wittner Mária, Vidnyánszky Attila, Hoffmann Rózsa és Hende Csaba is. A KKA az egyetemes keresztény gondolkodás (Universal Christian Thought) magyarországi szervezete, aminek a feladata „az európai ember, család és nemzeti közösség visszavezetése eredeti szellemi forrásaihoz”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.