Segítenél a menekülteknek, és vinnél valamit a Migration Aidnek? NE TEDD!

A Migration Aid menekülteknek segítő civil szervezet kiírta a Facebookra, hogy az adományok fogadása átmenetileg szünetel, így mától senki ne vigyen vagy küldjön adományokat nekik.

Mint azt itt megírtuk, más szervezethez továbbra is lehet vinni adományokat.

migration aid segély adomány

A szervezet, ami nagyon hálás a „leírhatatlan mennyiségű adományért”, de olyan sok érkezett, hogy az összes raktárjuk megtelt, és a következő napokban is hatalmas mennyiségű online rendelt adomány várható még. Ezek válogatásán és szétosztásán nagy erőkkel dolgoznak, és igyekeznek eljuttatni a menedékkérőknek, amennyit csak tudnak, de amíg a készleteik csökkennek, és nem tudnak nagyobb raktárba költözni, azt kérik, senki ne vigyen semmit, se a Verseny utcába, se a Kálváriába, se a Tranzitokba. A Tranzitok ellátása a központi raktárakból megoldható az elkövetkező napokban – írják.

A Facebookon fogják jelezni, ha megint tudnak adományokat fogadni, addig is türelmet kérnek. (Aki már elküldött egy online rendelést, ne aggódjon, ezeket át tudják venni, de aki most küldene, az szeptember 15. utánra időzítse a kiszállítást a Verseny utcába, vagy várjon pár napot, további értesítésig.)