https://img.444.hu/sites/25/vbizagyu.jpg

Vízágyúznak és könnygázt fújnak a rendőrök a Népligetnél

Budapest
2015 szeptember 04., 21:07
comments 676

Rendületlenül tart a csata a rendőrök és az ultrák között a magyar-román meccs után.

Csuklyás, atomrészeg ultrák dobálják a rendőröket, mindennel, ami csak a kezük ügyébe kerül. A frontvonal az Üllői út és a Könyves Kálmán körút sarkánál van most.

Az ultrák ezeket kiabálják a rendőröknek: "Hazaárulók!" "Kurva anyátok, a geci bevándorlókat verjétek!", "Ria, ria Hungária".

A közeli Elnök utcában egy autó lángol, az M1 szerint több autót is megrongáltak.

Állóháború van, mert a könnygáz miatt az ultrák nem tudják elég közelről dobálni a rendőröket, de túlerőben vannak, ezért a rendőrök nem tudnak senkit sem kiemelni közülük.

A meccsről távozó közönség az Árpád híd irányába veszély nélkül el tud menni, de sokan a csatát nézik inkább.

Éjfél előtt tíz perccel a csata már csak a Népligetben folytatódik, a Groupama Aréna közelében lévő utcák viszonylag nyugodtak már. Több sebesültje is van a zavargásoknak, a mentőszolgálat annyit mondott, hogy „sok embert vittek kórházba”.

(MTI Fotó:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.